Sâmbătă,
11.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

VIDEO | Pustii de la Alma au jucat trei amicale cu Steaua. Rezultat: cativa dintre ei vor evolua ȋn tricoul Stelei

După ce la sfârșitul lunii martie cinci jucători și doi antrenori de la ACS Alma Sibiu au luat contact cu metodele de pregătire ale juniorilor campioanei en-titre a României, Steaua, puștii sibienii au avut ocazia, săptămâna trecută, să dispute și trei meciuri amicale la București, ȋn compania juniorilor Şcolii de Fotbal a Stelei.

ACS Alma Sibiu a făcut deplasarea la București cu trei grupe de juniori: 2005, 2003 și 2001/2002, iar prestația acestora a fost una mai mult decât onorabilă. Deși au suferit un eșec dur la grupa 2005, fiind ȋnvinși cu un sec 1-5, la grupele 2003 și 2001/2002, sibienii au izbutit performanța de a fi egalii celor de la Steaua, ambele partide terminându-se cu scorul de 2-2. Una peste alta, pentru puștii sibieni a fost o experiență care ȋi oțelește și le aduce un nou suflu pentru meciurile ce vor urma.

"Suntem foarte mulțumiți de rezultatele acestei deplasări, echipele au avut numai de câștigat jucând contra unor juniori foarte bine pregătiți, am vazut la fiecare grupă de vârstă unde ne aflăm și avem și rezultate concrete. La grupa 2003, a fost un meci greu, s-a văzut că suntem ȋncă ȋn reconstrucție cu această echipă, ai noștri fiind abia la al doilea meci jucat pe teren mare ȋn formatul de 10+1. La 2005, băieții noștri au jucat foarte bine, au dominat adversarul, ceea ce ne demonstrează că putem juca de la egal la egal cu cele mai bune echipe din țară. Iar la grupa 2001/2002 au reconfirmat forma bună ȋn care se află, spiritul de echipă și o foarte bună relație de joc, meciul terminându-se tot cu un rezultat egal. Staff-ul tehnic al clubului nostru ȋi felicită pe toți juniorii participanți la această activitate. Mulțumim și părinților care ne-au ȋnsoțit și susținut", susțin reprezentantii Şcolii de Fotbal ACS Alma Sibiu.

Evoluția admirabilă a micilor fotbaliști de la ACS Alma Sibiu nu a fost trecută cu vederea, fiind remarcată și de către staff-ul Stelei, care le-a propus câtorva jucători de la grupa 2001/2002 să ȋmbrace tricoul Stelei ȋntr-un meci amical internațional.

"Pentru prima dată, jucătorii clubului nostru vor ȋmbrăca tricoul echipei FC Steaua București ȋn data de 16.05.2015, zi ȋn care Steaua va susține un meci amical internațional", mai transmit oficialii sibieni. 

Mai jos puteți vedea meciurile amicale de la grupele 2003 și 2001/2002:

 

Foto: www.scoaladefotbal-sibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 445

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus